«

»

feb 26

Besprekstek: een recensie-‘hub’ voor Friese boeken

besprekstekOp Facebook heb ik eind februari 2013 een community opgericht: het “Besprekstek“. Hier kunnen volgers die op Facebook of elders op internet een recensie, signalering of individuele waardering van een lezer aantreffen, deze delen. Zodoende ontstaat een soort ‘hub’ van waarderingen van Friese boeken, die wordt ¬†aangevuld door de volgers zelf. Vind je dus zo’n recensie of lezersreactie, zet de link dan op het Besprekstek (als het even kan wel onder vermelding van boektitel, auteur, uitgever en verschijningsjaar). En als je op ‘Vind ik leuk’ hebt geklikt, krijg je dus elke nieuwe vindplaats van een recensie in je Facebook-berichten. Zo blijf je altijd automatisch op de hoogte van wat er aan Friese literatuur wordt gerecenseerd!

 

Op de site van het cultureel opinieblad De Moanne heb ik op verzoek van de redactie de werking en bedoeling van het Besprekstek toegelicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>