«

»

nov 19

Uitgave “Sprokys fan Grimm in ’t Bildts”

mockupWoensdagmiddag 18 november is in de bibliotheek van St. Annaparochie, in de gemeente ’t Bildt, mijn eerste productie als uitgever verschenen: “Sprokys fan Grimm in ’t Bildts”. Sytse Buwalda heeft voor ons de Biltse vertaling verzorgd. Voor ons, zeg ik, want samen met mijn Regaad- en kantoorcollega Peter Boersma (overigens met Hilda Groenesteyn ook een van de -illustratoren) heb ik voor de uitgave getekend. Vijftien verhalen van Grimm zijn met evenveel kleurenillustraties (dezelfde die ook in Mearkes fan Grimm (Bornmeer 2012) zijn opgenomen) uitgerust en ingebonden in een mooie softcover.

Het is de tweede Grimm-vertaling in een kleine taal, na de genoemde Mearkes fan Grimm, en de bedoeling is om deze serie uit te breiden met vertalingen in kleine talen (ook niet-Friese). Voor €10 (excl. €3 verzendkosten) is het boekje te bestellen via info@taalburopopkema.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>