«

»

sep 06

Sprokies van Grimm in ’t Stellingwarfs

mock-up

 Op vrijdag 2 september vond in de Meester Dijkstraskoalle te Elsloo (Hoofdweg 31) tussen 14.00 en 15.00 uur de presentatie plaats van “Sprokies van Grimm in ’t Stellingwarfs”.
Het gaat om een Stellingwerver vertaling van 23 Grimmverhalen door Sietske Bloemhoff & Henk Bloemhoff, natuurlijk weer met de bekende mooie illustraties van Peter Boersma & Hilda Groenesteyn. Het is een coproductie geworden van Taalburo Popkema en de Stellingwarver Schrieversronte. Dit is het nieuwste deel in de serie van Grimmvertalingen in kleine talen (na het Fries (2012), het Bilts (2015) en het Grunnegers (maart 2016)). We werken momenteel aan een Hinderlooper en een Stadsfriese versie. Op termijn hopen we ook een Noordfriese versie uit te brengen.
 
De prijs voor dit boek van 114 pagina’s met 23 verhalen en evenzovele kleurenplaten, is €12,50 (excl. verzendkosten). Stuur een email naar info@taalburopopkema.nl om het boek te bestellen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>